Loves of My Life

Daisypath Anniversary tickersLilypie First Birthday tickers

Monday, August 8, 2011

Cerita Solid Food Bergambar

1) Bagi Irsyad makan bubur nasi plain je. Lenyek-lenyek kan...
2) Setelah dilenyek..
3) Campur dengan EBM (hehe..baca dalam group Solid Food for My Baby kat FB, diorg cakap bagi plain je awal-awal ni. Nanti anak tak memilih sangat makannye. So try je la kan. No harm trying :P)
4) Menikmati makanan pertama. Disembur-sembur aje..tak sedap agaknye.hehehe..
5) Makan bib lagi sedap la ibu! Huhu..mate tak lepas dari Babytv die tu.
First try yang tak bape nak ok. Second time suap makan, nangis macam kene sumbat botol. Adoi..mak cakap, mane la sedap nasi campur susu. Lain kali suap nasi & selang selikan nasi dan susu. Buat macam yang mak cakap baru ok. Hehe..experiment yang tidak berjaya nampak gayenye. Takpe-takpe, ibu gune method lain plak lepas 4 days rules ni (kene bagi baby kite makan 4 hari mende yang same selama 4 hari berturut-turut untuk tengok respon die), so terpaksa la Irsyad makan ni dulu ek..hehehe..nanti ibu tambah kan makanan-makanan lain plak. Versi campuran. Hehehehe..

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete